Ferroli Ecotop VMFA panou plan

Panou solar Ecotop VMFA

Panou solar plan Ecotop VMFA

Ecotop VMFA este un colector din gama de panouri solare Ferroli cu fata plana cu suprafata selectiva de absorbtie, cu rama din aluminiu, geam de protectie si fittinguri filetate rapide.

Caracteristici:

 • Dimensiuni standard (2/2,3 m2 ) ptr montajul usor al acestor panouri solare Ferroli
 • Raport excelent suprafata totala / suprafata utila (ex: 2,21 vs 2,30 mp), optimizand suprafata disponibila pe acoperis.
 • Absorber cu tehnologie de ultima generatie: strat selectiv special.
 • Randament excelent datorita absorberului si dispunerii paralele a tevilor (limitare a pierderilor hidraulice).
 • Sticla prismatica antireflexie cu continut redus de fier, grosime 4 mm, cu inalta transparenta.
 • Izolatie termica 40 mm din vata minerala de inalta densitate.
 • Imbinari filetate si garnituri de calitate, rezistente la 10 bar si temperaturi ridicate; racorduri 2 x1”M =2×1”F dispuse in diagonala.
 • Instalare usoara pe acoperis inclinat sau orizontal cu suporti speciali din otel galvanizat, vopsit anticoroziv.
 • Ferroli Ecotop VMFA este certificat Keymark
ecotop vmfa ferroli
Panou solar Ecotop VMFA

2 comentarii la „Panou solar Ecotop VMFA”

 1. Un panou solar cu niste calitati tehnice remarcabile. Din ce am vazut pana acum, cred ca e printre cele mai bune de pe piata. Oricum, fara o automatizare de panouri solare de calitate nu stiu daca poate fi folosit la intregul sau potential. Am vazut in acest sens la Automa – automatizari panouri solare, un produs care sunt sigur ca ar merge de minune la acest panou solar Ecotop VMFA.
  Ce imi place este faptul ca automatizarea de la Automa are un releu mecanic si in acelasi timp are prevazute si 2 optiuni pentru senzori de temperatura. E o automatizare diferentiala, este compatibila cu sisteme de incalzire formate nu doar din panouri solare, ci si din puffere si din cazane pe combustibil solid.
  Nu pot incheia observatiile mele fara a remarca faptul ca, gratie sistemului de comunicatii Sorel Connect, controlerele de la Automa pot comunica nu doa intre ele, ci si cu retelele locale sau direct cu Internettul. Asta inseamna ca daca imi cumpar de la dvs. acest panou solar si o automatizare de la Automa, teoretic, imi pot controla si monitoriza panoul solar de oriunde din lume, ceea ce e minunat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.